2011. augusztus 14., vasárnap

Nővérem termésátlaga tanya kertjéből

Nővérem termésátlaga egész jó, legtöbb savanyítani megy, na meg lecsónak lesz eltéve télire a spájzukba.

Ábra: Vöröshagyma, kisebbeket egyben megy üvegbe savanyítani, nagyobbakat megpucolva felszeldelve csalamádé alapanyagként, többi egyéb konyhaműveleti tevékenység alapanyaga

Ábra: Cseresznye paprika megy a savanyúságba egybe, paprika lecsó alapanyaga :)

Ábra: Kukorica zsenge, nagy víztartalmú és szénhidrát tartalmú ezért megy főznivalónak, alatta szintén tv paprika, szintén lecsóba megy :)

Ábra: Uborka, savanyítani és uborka salátának készül el majd

Ábra: Paradicsom zöld az exocarpiuma még de így lesz finom a savanyúságba, mellette apró szemű burgonya, burgonyát felhasználni kívánt ételek elkészítéséhez szükséges konyhai növényi alapanyag

Ábra: Koktél paradicsom, ebből készül préselési eljárással ketchup és ha marad még akkor paradicsom lé is télire

Ábra: Ládányi paradicsom, ebből készül lecsó, ketchup vagy bármely ételhez lehűtve ízlés szerint ízesitve (sózva) fogyaszthatjuk (például a zsíros kenyérhez).

Nincsenek megjegyzések: